Redo för Personlig träning?

Nu lanserar vi massage som behandling på Safiren. 

Den 7 mars mellan kl 17-19 håller vi lanseringsevent i gymmet för personlig träning. Under kvällen går vi igenom konceptet för personlig träning där du även får träffa vår personliga tränare Anna-Karin. 

Personlig träning riktar sig både till dig som är van vid att träna och dig som vill ha hjälp att komma igång. Oavsett bakgrund eller ambitioner hjälper våra personliga tränare dig att hitta en form av träning som passar dig.

En personlig tränare är en utbildad professionell inom träning och hälsa som erbjuder skräddarsydd hjälp och vägledning för att hjälpa individer att uppnå sina fitnessmål. Genom att skapa ett anpassat träningsprogram analyserar tränaren dina mål, fysiska förutsättningar och eventuella begränsningar för att utforma ett träningsprogram som är skräddarsytt för dina behov.

Personliga tränare ger också direkt feedback om din träningsteknik för att säkerställa korrekt form och minska risken för skador. Dessutom fungerar de som en stark motivationskälla, ger stöd, uppmuntran och håller dig ansvarig för dina träningsmål.

För att hålla träningen intressant och undvika platåer kan tränaren introducera variation och utmaningar i ditt träningsprogram. Utöver träningen ger personliga tränare ofta råd om kost och livsstil för att stödja dina fitnessmål och hjälpa dig skapa en balanserad och hälsosam livsstil.

Genom att övervaka dina framsteg och justera träningsprogrammet efter behov kan en personlig tränare effektivt hjälpa dig att nå dina mål. De fokuserar även på säkerhet och skadereduktion genom att säkerställa korrekt teknik och gradvis progression i träningen.

En personlig tränare kan också optimera din träningstid och göra träningen mer effektiv genom att fokusera på de mest relevanta övningarna för dina mål. Sammanfattningsvis kan en personlig tränare vara en ovärderlig resurs för att skapa en hållbar och effektiv träningsrutin, ge stöd och motivation samt maximera dina chanser att uppnå dina hälsomål.

 

Nedan hittar du information och kontaktuppgifter till vår Personliga tränare Anna-Karin Norberg. 

anna-karin.norberg@befair.se