Personlig träning

Personlig träning riktar sig både till dig som är van vid att träna och dig som vill ha hjälp att komma igång. Oavsett bakgrund eller ambitioner hjälper våra personliga tränare dig att hitta en form av träning som passar dig.

När du tar hjälp av en personlig tränare (PT) får du inspiration, motivation och variation i din träning.

Träningen skräddarsys utifrån dina målsättningar oavsett om det handlar om viktförändring, bygga muskler eller bli starkare och friskare i vardagen.

Nedan hittar du information och kontaktuppgifter till våra personliga tränare Gunnar och Helene.

Helene Kristiansson

Helene är Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör. I sitt arbete som personlig tränare är hon mån om att helheten ska fungera, där motion, kost, vila och mental balans är stöttepelare.

Ni lägger tillsammans upp ett program oavsett om det handlar om att du aldrig har tränat, att du vill komma igång med träningen efter en period där du inte haft tid för dig själv, rehabilitera en skada eller om du vill sätta upp nya högre mål och komma vidare.

 "Min träningsfilosofi är att träning ska vara roligt och en investering i dig som kund. Vi träffas ofta, eller mer sällan beroende på vad du vill och vad din målsättning är. Jag hjälper dig att nå dina mål efter dina förutsättningar. Jag kan inte lova dig att det blir lätt, men det går om du vill."

Pris

650 kr/timme

Utbildningar

  • Certifierad massör - svensk klassisk massage/ Medicinskt kursforum -05
  • Lic. Personlig tränare/ Ylab Education -10
  • Testledarutbildning för cykel cykel- & konditionstester/ Stensunds Folkhögskola - 05
  • Hälsoprofilsbedömmare/ Stensunds Folkhögskola - 05
  • Vattengympaledare -08
  • Boxinstruktör, Outdoormotion -10
  • Gruppledare inom cirkelträning, Easyline och core -08
  • Babysiminstruktör, simskolelärare -08

Kontakt

Telefon: 070-722 62 11

E-post: info@trosamassageofriskvard.se

Gunnar Huldt

Gunnar är personlig tränare och kostrådgivare som gick Safeutbildning år 1999. Med flera års erfarenhet och kunskap så finns han här och hjälper dig att nå dina mål inom träning & hälsa. Lider du av skador eller stelhet så har Gunnar erfarenheten att hjälpa dig åtgärda det.

"Jag kommer att avväpna det här med mat och träning och kanske till och med göra det roligt! Det finns alltid ett träningssätt som passar varje person. Hör av dig så hittar vi något som passar just dig."

Pris

645 kr/timme

 

Kontakt

Telefon: 070-595 05 99