Träna (bad ingår i alla varianter förutom Trosa sportsclub)

 

Enstaka besök

Vuxen 110 Kr

Gruppträning 120 Kr/Ungdom åk7-9 60 Kr

Samla 9 kvitton från dina enstaka besök och få det 10:e gratis.

Det äldsta kvittot får vara max ett år gammalt.

 

 

Årskort*

Safir 4.800 Kr

Opal 4.200 Kr

Rubin 3.600 Kr  

Diamant 3.000 Kr

Trosa sportsclub 3,000 kr

* Lägg till badande barn för 480 Kr/år,endast vårdnadshavare kan koppla barnen till medlemskapet,gäller inte Trosa sportsclub

 

 

 

Månadskort eller obundet medlemskap*

Du väljer själv antalet månader du vill träna,vid första köpet tillkommer kostnad för passerkort med 50 kr.

Priserna nedan gäller när kund har passerkort

Safir 600 Kr

Opal 450 Kr

Rubin 400 Kr

Diamant 350 Kr

Trosa sportsclub 350 Kr

*Lägg till badande barn för 60 Kr/månaden, endast vårdnadshavare kan koppla barnen till medlemskapet, gäller inte Trosa sportsclub)

 

Safir

Kortet deluxe, du har tillgång till Safirens gym,& simhall,all gruppträning,Trosa sportsclub,1 timmes personlig träning samt två kroppsanalyser/år.Köp det kontant eller lägg upp det på autogiro 400 Kr/månaden under minst ett år.

 

Opal

Det smarta kortet som ger dig Safirens gym & simhall samt Trosa sportsclub, de dagar safiren har stängt har Trosa sportsclub öppet.Köp det kontant eller lägg upp det på autogiro 350 Kr/månaden under minst ett år.

 

Rubin

För dig som är helt nöjd med safirens gym & simhall.Köp det kontant eller lägg upp det på autogiro 300 Kr/månaden under minst ett år.

 

Diamant

Med diamant kan du träna och simma dagtid på safiren måndag-fredag, du måste checka in innan 15,00.Köp det kontant eller lägg upp det på autogiro 250 Kr/månaden under minst ett år.

 

Trosa sportsclub

Få tillgång till det eleganta och välplanerade Trosa sportsclub, alla dagar året runt,Köp det kontant eller lägg upp det på autogiro 250 Kr/månaden under minst ett år.

 

Autogiro

Vid tecknande av autogio tillkommer en startavgift på 190 Kr,autogirot gäller minst 12 månader och förlängs därefter en månad i taget om inte skriftlig uppsägning görs.

 

Åldersgräns

För att träna på Safiren och Trosa sportsclubs gym ska du ha lämnat åk 9, vi rekommenderar gruppträningsklasserna för er som är yngre.